Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00

שתפו!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

מתכון: עוגת תמרים בחושה קלה וטעימה בטירוף

עוגה מחופשת בכל ימות השנה!

מי שיראה אותה יחשוב מיד שמדובר בעוגת שוקולד. מי שטועם אותה, עדיין יחשוב כך. אבל בפועל היא אפילו לא עמדה ליד שוקולד. היא עסיסית וטעימה עד מאוד, ומה שחשוב לא פחות קלה מאוד להכנה. בערך 5 דקות ויש לכם עוגה שכולם יאהבו כולל הילדים. ולמי ששומר כשרות, העוגה הנהדרת הזו היא כשרה פרווה!

מי שמסרה לי את המתכון הסבירה שמדובר במתכון מתוך "בישולה" לי יש בבית את החלק הראשון והעוגה אינה מוכרת לי משם, אבל אולי היא מופיעה בחלק ב'. בכל אופן, שאפו לבישולה על ההברקה. יש כאן מעט מאוד שינויים מהמתכון המקורי.

החומרים הדרושים:

2 ביצים גדולות

1/2 כוס סוכר

1 שקיק סוכר וניל

1/2 כפית קינמון

זרזיף תמצית וניל

110 גר' ממרח תמרים (או חצי מיכל)

3/4 1 כוסות קמח

1 שקיק אבקת אפיה

1/2 כפית סודה לשתייה

1 כוס מים רותחים

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב את כל המרכיבים ע"פ סדר הופעתם במיקסר עד קבלת מרקם אחיד לבלילה.
  2. יציקת הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה.
  3. חימום תנור ל 180 מעלות.
  4. אפייה עד ייצוב העוגה ונעיצת קיסם שיוצא יבש.
  5. בתיאבון!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו [email protected] 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן