כללי –
אבי לוי המוכר לנו מתוכנית הטלויזיה מסטר שף, שהיה מנצח העונה לפני שנתיים (אם אינני טועה) פתח מסעדה אשר בה הוא מבשל את תבשיליה של אימו. מה אומר לכם, רשמנו לעצמנו משימה בהזדמנות הראשונה להגיע לירושלים גם אם זה רק לטובת העניין של ביקור במסעדה של אבי. מאוד חיבבנו אותו כבר בתוכנית ושמחנו שזכה. נראה שהוא מוציא תחת ידיו מעדנים של ממש. המוציא הינה מסעדה כשרה המשלבת חיבור מושלם בין מאכלים אותנטיים ותפריט עשיר, לבין אווירה ייחודית אל מול הכותל המערבי.

החוויה –
אכן, לא התאכזבנו. המסעדה נמצאת בבניין עתיק, עם קשתות וכאלה (היא לא נגישה – חבל) אבל יש מצב שזה בכלל מבנה לשימור. בכל אופן – האוכל היה נפלא. כל מנה בפני עצמה והכל יחד התארגן לנו לפסיפס של טעמים מנחמים. אין ספק – אבי הוא שף מוכשר שידיו בורכו. נהננו מאוד החל ממנת הפתיחה של הלחם והמטבלים, דרך תבשיל הצימוקים והבצל עם בשר כל כך עסיסי ורך שמימי לא טעמתי כזה, דרך הסיגרים המיוחדים הממולאים בבשר, הכרובית, קציצות המעקוד, הכל היה מדהים! טרי וטעים. ממרכיבים פשוטים לכאורה אבי מוציא מעדנים של ממש. השירות זריז ויעיל! הכל נראה נקי ומצוחצח. איזה כיף! עכשיו אנחנו חייבים לבקר במסעדה החדשה שפתח בתל אביב. הנה אנחנו באים!
אתר המסעדה –
לאתר המסעדה –לחץ כאן–
כתובת המסעדה –
המוציא – משיח ברוכוף 4, ירושלים
נגישות –
המסעדה שוכנת בבניין לשימור, ככל הנראה… הרבה לא ניתן לעשות כיוון שרוב המסעדה נמצאת במפלס נמוך ממפלס המדרכה, בכל מקרה – אפשר לדאוג לשולחן נגיש בחלק העליון (שולחן ללא רגל אמצעית), השירותים אינם נגישים ונמצאים מחוץ למסעדה.. לא הבחנו בחניית נכים מסומנת בקרבת מקום.