עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: חטיפי זוקיני

גם ילדים שלא מחבבים קישואים את המאפים הללו הם יאהבו!

זה לא סוד שילדים בדרך כלל לא משתגעים על ירקות. אני מנסה להכניס אותם לתפריט בכל זאת, לעיתים הם מתחפשים לדברים אחרים… במקרה שלפנינו, הילדים שלי קוראים לחטיפי הקישואים הללו מאפינס (למרות שהם מלוחים) כיוון שצורתם מזכירה מאפינס אישיים, הם לא ממש מרגישים שהם אוכלים קישואים. זה טעים להם וכולנו מרוצים. את האמת, שזו תוספת נפלאה אפילו לצד ארוחה בשרית, שכן הם כשרים פרווה. אין בהם מרכיב חלבי, למרות זאת הם נימוחים וטעימים מאוד.

החומרים הדרושים:

4 קישואי  זוקיני יפים  מגוררים וסחוטים

2 בצל מגורר וסחוט

3 ביצים

2/3 כוס קמח תופח

1/2 כוס שמן

1/3 כוס מים

1 כף אבקת מרק עוף מחוקה

אופן ההכנה:

לערבב הכל יחד היטב. לשטח בתבנית פיירקס גדולה או בתבנית שקעים משומנת.

להכניס לתנור שחומם ל- 180 מעלות

לאפות עד שמזהיב.

בתיאבון!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

×
דילוג לתוכן