עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: לזנית רביולי וגבינות מהירה

ארוחה שלמה בתבנית אחת!

מי מאיתנו לא מכיר את הימים הלחוצים בהם מעבר למטלות העבודה אנו נזכרים פתאום בילדים שאמורים להגיע מבית הספר ואוי, פתאום שמנו לב שלא הכנו כלום לצהריים! אז המנה הזו: לזניית רביולי וגבינות מהירה, נולדה בדיוק לימים מהסוג הזה. ודאי שמתם לב כי בשנים האחרונות ניתן למצוא פסטה מצוננת בקלות במקררים בכל סופר שכונתי.

לאחרונה רשת שופר סל הוציאה מותג ביתי של רביולי ממולאים בבטטה / גבינות / פטריות. אהבתי במיוחד את הרביולי במילוי בטטה שלהם. אך כל רביולי תואם אחר יעשה את העבודה. החלטתי לנסות ולקצר תהליכים, ובמקום להשתמש בדפי לזניה לעשות שימוש בריבועים היפיפיים הללו ולהכין מהם לזניה שזמן הבישול שלה קצר בהרבה! הניסוי צלח לגמרי. יצא יפה, טעים ומהיר.

20161115_085204החומרים הדרושים:

2 חבילות של רביולי בטטה

1 שמנת חמוצה

1 שמנת מתוקה

1 גביע קוטג'

50 גר' גבינה צהובה מגוררת

1 כף אבקת מרק בצל

 

לרוטב –

כוס רוטב עגבניות (MUTI מחית קלה)

מעט שמן זית

קורט סוכר

תבלין לפיצה

מעט שום גבישי

 

לפיזור מעל –

50 גר' גבינה צהובה מגוררת

מעט מתבלין הפיצה

 

אופן ההכנה:

  1. מסדרים בתבנית פיירקס גדולה (20/30) ומשומנת את ריבועי הרביולי בחפיפה של 50% בין ריבוע לריבוע.
  2. מערבבים את כל חומרי מלית הגבינה, יוצקים מעל הרביולי.
  3. מערבבים את כל חומרים הרוטב, ויוצקים מעל.
  4. מפזרים את הגבינה ותבלין הפיצה מעל.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
  6. כשהמאפה משחים מעל – הוא מוכן!

בתיאבון!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

×
דילוג לתוכן