ריבת עגבניות שרי שמזכירה לי את איטליה
הכל התחיל מכמות רצינית של עגבניות שרי שנותרה במקרר ללא דרישה. עשיתי טעות וקניתי פעמיים… אבל הדברים הכי טובים יוצאים מטעויות וזו ההוכחה!
500 גר שרי
200 גר סוכר
1 מקל קינמון
1 כפית שטוחה תבלין קינמון
מיץ מלימון אחד
חצי תפוח חתוך לשלוש כולל הגרעינים
אופן ההכנה:
1. שמים את כל המרכיבים בסיר עם תחתית עבה. מביאים לרתיחה.
2. מבשלים על אש קטנה שעה וארבעים וחמש דקות בסך הכל. מערבבים מידי פעם.
2. מוציאים את מקל הקינמון.
3. מאחסנים בצנצנת מעוקרות במקרר.
לאכול עם כבד קצוץ / גבינות קשות / בתוך סנדוויץ וכו.
בתיאבון!