עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: טארט תותים וקרם גבינה מהיר – קל וטעים אש!

מתכון פשוט וטעים – 30 דקות ויצאתם גדולים!

התותים כל כך יפים עד שאני מתקשה להאמין שהם אמיתיים!

אין ספק שזה עוד אחד ממתכוני הרושם המופלאים. אני מוכנה להשקיע בקינוח רק אם הוא ממש קליל. בגדול אני בן אדם שמעדיף מלוח, אבל אתם יודעים יש ילדים ואנשים נוספים שיש להתחשב בדעתם ורצונותיהם. לכן, הפשרה היא קינוחים שווים אך קלילים בהכנתם. בחיים לא הפרדתי ביצים למשל, עזבו – זה ממש לא בשבילי.

באחד מדפי העיתון קראתי: מתכון קל מאוד. מלית ללא אפיה וקישוט אדום ששובה לב ועין. שאלתי נלך על זה את חברי לאינסטוש – אמרו כן, פה אחד. הגדלתי את כמות הגבינה במלית, כיוון שאני מעדיפה בצק דק ממש. יצא פצצה במינימום מאמץ. כולם מאושרים וגם אני. מה רע? מעולה. וחייב תיעוד.

תודה לקלי מגר שהיא פשוט מוכשרת! תוכלו למצוא עוד מתכונים שלה בקישור –לחץ כאן

החומרים הדרושים לבצק:

160 גר' קמח (כוס + 2 כפות)

1/4 כוס אבקת סוכר

70 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

קליפה מגוררת מחצי לימון

קורט מלח

1 ביצה

1 כף ברנדי

 

עוגה מרהיבה בכלום עבודה

החומרים למילוי :

1/2 כוס חלב

1 מיכל 500 גר' גבינה לבנה 5% או 9%

1 גביע גדול של שמנת חמוצה 15%

2 שקיקי סוכר וניל

50 גר' סוכר (1/4 כוס)

2 שקיק אבקת אינסטנט פודינג וניל צרפתי

2 סלסלות תותים נקיים וחתוכים

אפשרות: חופן גרגירי רימון / פירות יער ועלי נענע (משתלב מעולה)

 

אופן ההכנה:

  1. לבצק – שמים במעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, החמאה, קליפת הלימון ומעבדים בפולסים קצרים למרקם פירורי.
  2. מוסיפים את הביצה הטרופה עם הברנדי ומעבדים עוד מעט עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. מרפדים את תבנית האפייה (גודל 26 אינצ') בנייר אפיה, מעליו משטחים את הבצק לעובי דק יחסית, כולל השוליים.
  4. מכניסים למקפיא ל10 דקות או למקרר לחצי שעה.
  5. מחממים תנור ל 180 מעלות
  6. מוציאים את התבנית עם הבצק מהמקפיא. מניחים מעל נייר אפייה ומשקולת כמו שעועית לבנה. מפזרים מעל בכדי לאפות את הבצק אפייה עיוורת. אופים 15 דקות, מסירים את הנייר והמשקולות ואופים עוד 5 דקות נוספות.
  7. מוציאים את התבנית ומצננים לטמפרטורת החדר.
  8. בקערה מערבבים היטב את חומרי המלית. יוצקים את המלית על בסיס הבצק לאחר שהתקרר.
  9. מסדרים מעל את התותים החתוכים לפרוסות, מעל מפזרים מעט מעלי הנענע.
  10. מכסים ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות!
  11. בתיאבון!

 

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

×
דילוג לתוכן