Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00

שתפו!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

מתכון: המבורגר ביתי שווה במיוחד!

המבורגר – זה כל הסיפור!

בחרו את גודל הקציצה, מלאו בהתאמה את החישוק עד מחצית גובהו

אני מבשלת המון ולכל הדעות אוכל מאוד טעים, הילדים שלי מאוד אוהבים אוכל מבושל, למרות זאת אוכל בקלות בכל רגע נתון להבחין בחיבתם היתרה להמבורגר, אותה קציצה חסרת חן (בעיני לפחות) הנתונה בתוך לחמניה, אם אפשר שינוחו לצידה מקלות של צ'יפס הרי שזה משלים את התמונה ועושה אותה נפלאה בעיניהם. אז הלכתי איתם והכנתי לבד המבורגרים בבית. מבשר שאני מאוד אוהבת (החלק של צ'ך / אווזית) שהוא חלק לא שמן, אליו הוספתי גבינת מוצרלה, כי צ'יז בורגר זה הכי … ולמי שלא אוכל בשר עם גבינה, אפשר פשוט לוותר על הגבינה בתוך הקציצה. לא תאמינו כמה קלה ההכנה!

החומרים הדרושים –

לקציצות סימטריות ומקצועיות!

500 גרם בשר (צוואר / אונטריב / שייטל) טחון פעמיים

150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת (אפשר גם בלי)

פלפל גרוס

מלח גרוס

1 כפית כמון

4 כפות פירורי לחם

1/3 כפית סודה לשתה

מעט שמן זית כמו לסלט

הערה: למי שלא אוכל בשר עם חלב, ותרו על הגבינה ועל פירורי הלחם. הגדילו את כמות הבשר ל 800 גרם והקפידו לערבב היטב את הבשר עם התבלינים באמצעות הידיים! כך ישתחרר חלבון הבשר ויקשור אותו הייטב לעצמו. שאר שלבי ההכנה זהים.

אופן ההכנה –

הילדים בעננים!

ערבבו הכל יחד בידיים!
הניחו במקרר לחצי שעה
צרו קציצות בתוך חישוק בכדי לתת להם צורה יפה. דחסו פנימה עד חצי גובהו ושילפו אותו החוצה.
חממו פלטה מברזל לוהטת או סיר ברזל יצוק / מחבת שטוחה וגדולה, כשהיא ממש חמה החלישו לאש בינונית,
הניחו את הקציצות כ- 3 דקות מכל צד.
עד שהן משנות את צבען ומשחימות ממש מעט.
הכינו לחמניות ייעודיות להמבורגר על צלחת, כל אחד יבחר את הרטבים האהובים עליו. הוסיפו עלה של חסה, מלפפון חמוץ חתוך, וצ'יפס בצד – והסתדרתם!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו [email protected] 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן