Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00

שתפו!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

מתכון: מעורב ירושלמי ביתי

  [wonderplugin_audio id="55"]

 

 

הידעתם שיש בחלקי פנים כמות נאה של ברזל?

אני חובבת חלקי פנים מושבעת. מעורב ירושלמי הוא המצאה מבורכת מבחינתי ואחד המאכלים הנחשבים בעיני למעדן וארוחת מלכים של ממש. אם אתם לא מתעצלים לנקות את חלקי הפנים בדקדקנות, הרי שעברתם את המכשול העיקרי בהכנת המנה. הכנת החלקים לבישול היא זו שלוקחת זמן, מעבר לזה – כל דקה משתלמת לבסוף! הבונוס הוא כמות הברזל שיש בכבדים למשל… אבל אסור לשכוח שבחלקי הפנים יש גם המון כולסטרול. לכן לעיתים רחוקות אפשר לאכול מהמעדן הזה.

 

המון בצל – זה חלק מהסוד של מעורב מוצלח!

החומרים הדרושים:

500 גר' לבבות עוף נקיים חתוכים לשניים

500 גר' כבד עוף נקיים חתוכים קוביות

200 גר' חזה עוף חתוך לקוביות

200 גר' טחול נקיים (אם משיגים, לא חובה)

4 בצלים יבשים גדולים חתוכים לחצאי טבעות

כפית בהרט

פלפל שחור

מלח גרוס

כפית של מרק עוף

זרזיף של ברנדי

1/4 כוס שמן קנולה

 

השלם גדול מסך חלקיו…

אופן ההכנה:

  1. לטגן את טבעות הבצל בסיר רחב שטוח בעל תחתית עבה עם שמן הקנולה.
  2. להוסיף לאחר שהשחימו את הלבבות. לערבב היטב על אש גבוהה.
  3. לאחר כ- 10 דקות להוסיף את הכבדים וחזה העוף ולהמשיך לערבב.
  4. להוסיף את התבלינים והברנדי.
  5. להחליש את האש ולבשל על אש קטנה כ-חצי שעה או עד שהלבבות רכים.
  6. להגיש עם צלחת חומוס או בתוך פיתה עם חומוס.
  7. בתיאבון!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו [email protected] 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן