עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: מוס טונה משגע! וקל שמכינים מראש

מומלץ להכין יום מראש ובכך לקצר הכנות ביום האירוע –

אצלנו בבית חובבים טונה בכל צורה ובכל אופן. זה הסלט שהוא הכי מבוקש ע"י הילדים במיוחד. אני מוצאת במוס הטונה יתרונות נוספים מעבר לאהבתם של הילדים אליו. כשיש אורחים אפשר להכין (ואף רצוי) את מוס הטונה יום מראש, לאחסנו במקרר, ועם הגעתם רק להפוך אותו למגש. זו מנה שתמיד קוצרת מחמאות כאילו עמלנו עליה שעות… ואת האמת העבודה כאן היא משחק ילדים. פשוט קלי קלות!

החומרים הדרושים:

3 קופסאות טונה בשמן (מסוננות מהשמן לחלוטין)

4 כפות מיונז

3 כפות קטשופ

1 כפית חרדל

14 גר' ג'לטין מומס בחצי כוס מים חמים

מיכל קטן של שמנת מתוקה

3 בצלצלי שאלוט קלופים וחתוכים לרבעים

1 כף גדושה של גבינת שמנת

2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

מלח ופלפל גרוסים

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים יחדיו בבלנדר.
  2. להוסיף את הג'לטין המומס בחצי כוס מים שעורבב היטב למניעת גושים. ממשיכים לערבב עוד מספר דקות עד לקבלת בלילה חלקה לגמרי.
  3. יוצקים לתבנית אינגלישקייק שרופדה מראש בניילון נצמד כששאריותיו גולשים אל מחוץ לתבנית, במידה כזו שיספיקו לכסות בקיפול פנימה גם את הבלילה מעל.
  4. מכניסים ליום שלם / לילה למקרר.
  5. פותחים את הנילון. הופכים את התבנית על מגש. אפשר לקשט בחצאי עגבניות שרי אך לא חייבים!
  6. בתיאבון!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן