בכאלה בננות עסקינן. בשלות! מתכון: עוגת בננות ומקופלת זריזה וטעימה
עוגת בננות שמזכירה בטעמה את שלגון הבננה שוקולד המפורסם מילדותנו. תוכלו להשתמש במקופלת ותוכלו להשתמש בכל שוקולד אחר שאתם מעדיפים!
אז האורחים הודיעו לכם שהם בדרך ואין לכם עוגה? הנה פתרתם את הבעיה. בלי מיקסר ועבודה פשוטה, הריח הוא כבר הבונוס.
כשאני עוברת ליד סלסלת הבננות וחבל לי לזרוק את אלה שהתחילו להשחיר, העוגה הזו היא אופציה מעולה. כי אוכל לא זורקים!
החומרים הדרושים:
3 בננות בשלות מעוכות
3 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס חלב (או שמנת מתוקה)
4 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון
1 שקית סוכר וניל
חופן צימוקים
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
3 מקופלות (חטיף שוקולד של עלית) מפוררות
אופן ההכנה:

לערבב הכל יחד
לשטח על נייר אפייה
לאפות בחום 180 מעלות
עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.
בתיאבון!