עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: עוגת בננות ומקופלת זריזה וטעימה

בכאלה בננות עסקינן. בשלות!

מתכון: עוגת בננות ומקופלת זריזה וטעימה

עוגת בננות שמזכירה בטעמה את שלגון הבננה שוקולד המפורסם מילדותנו. תוכלו להשתמש במקופלת ותוכלו להשתמש בכל שוקולד אחר שאתם מעדיפים!

אז האורחים הודיעו לכם שהם בדרך ואין לכם עוגה? הנה פתרתם את הבעיה. בלי מיקסר ועבודה פשוטה, הריח הוא כבר הבונוס.

כשאני עוברת ליד סלסלת הבננות וחבל לי לזרוק את אלה שהתחילו להשחיר, העוגה הזו היא אופציה מעולה. כי אוכל לא זורקים!

החומרים הדרושים:

3 בננות בשלות מעוכות
3 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס חלב (או שמנת מתוקה)
4 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון
1 שקית סוכר וניל
חופן צימוקים
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
3 מקופלות (חטיף שוקולד של עלית) מפוררות

 

אופן ההכנה:

עוגת בננות חתוכה לריבועים
ריבועים ריבועים מנחמים ועדינים בטעמם

לערבב הכל יחד
לשטח על נייר אפייה
לאפות בחום 180 מעלות

עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

בתיאבון!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

×
דילוג לתוכן