עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: בשר בקר בסיידר עם ניוקי

רשימת חומרים ארוכה ואופן הכנה קצר!

תבשיל מעולה לחורף!

אם רשימת החומרים ארוכה וההכנה קצרה, דעו לכם שאתם צופים לקצור הצלחה. איך אני אוהבת בימים עמוסים במיוחד, שאני מתרוצצת בין מטלות העבודה, הלימודים והילדים, לשים על הגז (בדר"כ על להבה נמוכה) איזה סיר שמדיף ריחות נעימים, ולדעת שאני לצהריים הסתדרתי. וכשהילדים יגיעו מבית הספר הם בטוח יתמוגגו כבר במדרגות, יפתחו את הדלת בסערה וישאלו "מה הכנת לנו היום"?

החומרים הדרושים:

500 גר בשר בקר חתוך לקוביות 3/3 סמ

(אווזית או צוואר)

4 בצלים קצוצים

מעט שמן קנולה

3 עגבניות חתוכות

1 פלפל חריף אדום חתוך לטבעות

5 שיני שום פרוסות

1/4 כוס תרכיז סיידר

1/3 כוס יין אדום פורט

מלח גרוס

פלפל שחור גרוס

1 מקל קינמון

1/2 כפית פפריקה מעושנת

1/2 כפית כמון

2 עלי דפנה

2 גרגרי פלפל אנגלי

1 כוס מרק צח

חבילת ניוקי מצוננים רתוחים

 

אופן ההכנה:

1. לטגן את הבצל עם השמן, לאחר מספר דקות להוסיף את הפלפל החריף, העגבניות, והשום.

2. להוסיף את התבלינים.

3. להוסיף את הבשר. לסגור אותו מכל הכיוונים.

4. להוסיף את הסיידר והיין, כוס מים. להביא לרתיחה.

5. מוודאים שהבשר מכוסה בנוזלים, מעבירים לאש קטנה לבישול ממושך של שעתיים וחצי. בודקים מעת לעת שיש מספיק נוזלים.

6. כשהבשר רך / מתפרק בקלות מוסיפים לסיר עם הרוטב חבילת ניוקי שהורתחו.

בתיאבון!

 

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

×
דילוג לתוכן