עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: רוטב צ'ימיצ'ורי (דרום אמריקה)

רוטב צ'ימיצ'ורי (דרום אמריקה) – חובה ליד הבשר

רוטב צ'ימיצ'ורי ומרכיביו הנפרדים
רוטב צ'ימיצ'ורי ומרכיביו הנפרדים

זה הוא רוטב שהכנתו מהירה וקלה, הוא מהווה תוספת חובה מבחינתי ליד בשר נקי, סטייקים ואף מחמיא במיוחד לאמפנדס. נסו ולא תצטערו!

האמת היא שהילדים שלי התמכרו, הם אוכלים צ'ימיצ'ורי כמעט עם כל דבר.

החומרים הדרושים:

1/4 כוס חומץ בן יין לבן

3/4 כוס שמן זית

10 שיני שום כתושות

חבילה פטרוזיליה קצוצה (ללא הגבעולים הקשים)

כף אורגנו טרי קצוץ

כפית מלח מומסת ברבע כוס מים

3 בצלי שאלוט קצוצים

1/2 כפית צ'ילי חריף יבש או חצי פלפל חריף אדום קצוץ

1 כף אורגנו יבש

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

מיץ מחצי לימון

 

רוטב צ'ימיצ'ורי כדאי שיעמוד במקרר 3 ימים לפני השימוש
רוטב צ'ימיצ'ורי כדאי שיעמוד במקרר 3 ימים לפני השימוש

אופן ההכנה:

  1. יש לערבב הכל היטב את כל המרכיבים ולשמור בכלי סגור במקרר.
  2. שימו לב, צ'ימיצ'ורי הכי טעים לאכילה הוא לאחר שעמד 3 ימים במקרר לפחות. קחו זאת בחשבון כשאתם מכינים את הרוטב הנפלא הזה מראש.
  3. בתיאבון!

 

לקריאה נוספת על ההיסטוריה של הצ'ימיצ'ורי לחץ כאן

 

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

×
דילוג לתוכן