עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: שניצל תירס בתנור

שניצל תירס ביתי – רק אתם יודעים מה יש בתוכו!

המתכון מוקדש לכל הילדים ששרופים על שניצל תירס של טבעול. רק מה – המתכון שלפנינו,  טיפה יותר בריא ולדעתי גם יותר טעים. אז קבלו שניצלונים שמסתתרים בתוכם גם תפוח אדמה, בצל, שום ושמן זית! העניין הוא, שהילדים

20161211_120549_resized_1
צרו בידיים רטובות כדורים פחוסים והניחו על נייר אפיה

לא מרגישים בהם ;-ׂ)

 

החומרים הדרושים:

500 גר' עוף טחון

1/2 1 כוסות תירס (מקופסא)

1 בצל מגורר (או טחון ראו הסבר בהמשך)

1 תפוח אדמה מגורר (או טחון ראו הסבר בהמשך)

1 ביצה L / XL

3 כפות פירורי לחם

3 כפות קמח תופח

1 כפית אבקת מרק עוף

1 כפית שום גבישי / 3 שיני שום כתושות

1/2 כפית מלח שום מעושן

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אבקת אפייה

2 כפות שמן זית

לציפוי –

פירורי לחם לציפוי (בערך חצי כוס)

זרזיף של שמן זית

 

אופן ההכנה:

20161211_122605_resized_1
לאפות עד שמזהיב משני הצדדים
  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות. לרפד תבנית אפייה בנייר אפייה.
  2. לטחון את העוף, תפ"א והבצל במכונת הבשר (לא במג'ימיקס). אם העוף כבר נקנה טחון, לגרר את התפ"א והבצל במגררת.
  3. לערבב את כל חומרי התערובת היטב.
  4. ליצור כדורים ולשטח אותם (כפי שמופיעים בתמונה). לצפות בפירורי לחם ולהניח על תבנית האפייה.
  5. לזלוף מעל השניצלים מעט שמן זית (ממש זרזיף).
  6. לאפות עד שמזהיב משני הצדדים.
בתאבון!

 

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

×
דילוג לתוכן