פסטה מה כבר יכול להיות?
אני אומרת, שהאוכל הפשוט הוא הטעים ביותר. לפעמים לא צריך יותר משילוב מפתיע בשביל שכולם יתאהבו במנה. זה הרוטב אולי הכי אהוב אצלנו בבית על ילדים ומבוגרים כאחד. לא מאוד מסובך, עם מרכיבים די פשוטים, תצא לכם מנה שהיא פצצה. קדימה נסו – ואל תשכחו לכתוב לי מה חשבתם.
החומרים הדרושים
700 גרם עגבניות שרי חתוכות לפרוסות
2 כפות חמאה
זרזיף שמן זית
1 בצל יבש קצוץ דק
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
1/3 כוס וודקה 40% אלכוהול
קורט פלפל שחור
קורט מלח
100 גר' גבינת קשקבל / גאודה עיזים מגוררת
חופן עירית / בצל ירוק קצוץ
500 גר' פסטה בכל צורה שתבחרו
אופן ההכנה:
- במחבת עמוקה מטגנים את הבצל עם החמאה והשמן עד שיזהיב
- מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש קטנה עד שהנוזלים יתאדו מהסיר לגמרי. כחצי שעה.
- מוסיפים את השמנת והוודקה ומבשלים בעדינות עד שהרוטב מתעבה.
- מכינים את הפסטה, מסננים, מוסיפים את הרוטב בוזקים מעל את הגבינה המגוררת ומפזרים עירית קצוצה. מערבבים ואוכלים בתיאבון!