Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00

שתפו!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

מתכון: עוגת שוקולד ללא גלוטן (כשרה לפסח)

עוגת שוקולד ללא גלוטן – מצוינת לפסח אך לא רק….

עוגת שוקולד ללא גלוטן מהימים שהתנזרתי ממנו מרצון. קלה מאוד, בעל מרקם מוסי, משתדכת נהדר תמיד עם רוטב שוקולד / גלידת וניל.

אגב, ההתנזרות מגלוטן למי שמתנדב לעשות כן, מניסיוני המר אינה בריאה. בחיטה יש חומרים חשובים מאוד האחראים לספוג ויטמינים שונים בגופנו. העדר של גלוטן באופן יזום יעניק לכם בנוסף אולי לירידה במשקל, חוסרים רבים שתתקשו להחזירם. אני לא ממליצה בשום מקרה על תזונה קיצונית. חשוב לאכול מהכל במידה!

אחרי ההקדמה… ביננו, לפסח זו יופי של עוגה! אך לא רק, העדר הקמח בה מביא עימו משהו קליל.

החומרים:

250 גרם חמאה

500 גר' שוקולד מריר קצוץ

10 ביצים מופרדות

1/2 כוס סוכר

1/3 כוס קורנפלור

אופן ההכנה:

  1. לחמם תנור ל 150 מעלות
  2. מרפדים תבנית קוטר 26 בנייר אפייה בתחתית ואת השוליים מורחים בחמאה.
  3. בבל מרי מניחים את השוקולד והחמאה וממיסים למרקם אחיד.
  4. בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם מחצית מכמות הסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים באמצעות נפה את הקורנפלור (חשוב שלא יכנס כגושים), מערבבים. מוסיפים לתערובת השוקולד.
  5. מקציפים את החלבונים עם הסוכר שנותר לקצף. מקפלים אל תוך תערובת השוקולד.
  6. יוצקים את הבלילה אל התבנית.
  7. אופים 30 ד' עד שהעוגה תפוחה ורכה.
  8. מוציאים ומצננים למרות שהעוגה נראית כאילו עדיין רכה. היא תתייצב עם התקררותה.

בתיאבון!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו [email protected] 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן