Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00

שתפו!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

מתכון: כדורי ריבת חלב

שחור ולבן, תארו לכם את הכדורים הללו לצד כדורי שוקולד – מושלם!

אם בא לכם לגוון במתכון קל נוסף את מתכון כדורי השוקולד, תמיד תוכלו לנסות את המתכון הבא. הכנה קצרה והפתעה חדשה מוכנה ומזומנה לטעימה!

 

החומרים הדרושים:

200 גר' ביסקויטים מעוכים

30 גר' חמאה מומסת

300 גר' ריבת חלק

4 כפות קוקוס טחון

1 כף חלב

לציפוי –

קוקוס טחון או 100 גר' שוקולד מומס עם 1 כף שמן

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב את המרכיבים הייטב.
  2. לקרר 15 ד' במקרר.
  3. להכין את הציפוי.
  4. ליצור כדורים קטנים, לצפותם. להניח במנג'טים.
  5. לקרר במקרר מספר שעות.

בתיאבון!

 

הידעתם כי:

ריבת חלב (במקור באנגלית: Butterscotch Sauce, ספרדית: Dulce de leche), הוא ממרח מתוק הנוצר על ידי הרתחה של סוכר וחלב. ריבת חלב משמשת כמרכיב או תוסף בגלידות, עוגות ומיני מתיקה שונים.

מקורה של ריבת החלב הוא באזור ריו דה לה פלטה (בגבול ארגנטינה ואורוגוואי). ריבת החלב הייתה מרכיב חשוב בממתקים ובקינוחים פופולריים גם בקולומביה, פרגוואי, צ'ילה, פרו וברזיל. המאכל המזוהה ביותר עם ריבת חלב הוא עוגיות ארגנטינאיות בשם אלפחורס, העשויות כמעין כריך של שתי עוגיות וביניהן ריבת חלב. (נצפה בויקיפדיה – ערך ריבת חלב)

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו [email protected] 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן