Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00

שתפו!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

מתכון: קבב חזה עוף בתנור פריך ועסיסי

חגיגה בפיתה! אבל גם בצלחת הולך…

קבב עוף פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים!

מי לא אוהב לדחוס לפיתה טרייה טרייה או לאכול אפילו בצלחת קבבים עם סלט ירקות קצוץ שנחתך ממש הרגע, ואיזה טחינה חביבה שמחבקת את כל מרכיבי הפיתה ומשווה להם חיבוק של שמיכה אוורירית ביום סתווי סגרירי.

האמת שגם בקיץ זה הולך מצוין. כיוון שמדובר בקבבים מהירי הכנה, אהובים ומתגמלים. ללא טיגון. אפייה בגריל התנור בלבד. הקבבים יוצאים כל כך טעימים שאיש לא יאמין לכם שלא טיגנתם אותם. אז תגידו תאמת, מי צריך יותר מזה?

 

החומרים הדרושים:

500 גר חזה עוף טחון

2 תפא

1 בצל גדול

1/2 כפית בהרט

1/2 כפית כמון

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית שום גבישי

1 ביצה רכה

1/3 כוס פירורי לחם

 

1 כוס פירורי לחם נוספת

מעט שמן זית לשימון התבנית

 

אופן ההכנה:

1. לערבב הייטב את כל המרכיבים.

2. להניח במקרר מכוסה לשעה.

3. לחמם תנור לחום גריל עליון של 200 מעלות

4. לרפד תבנית  בנייר אפייה ולשמן אותו במעט שמן זית.

5. ליצור בידיים רטובות קציצות פחוסות  ולצפות בפירורי הלחם.

6. לסדר בתבנית ולזלף מעל עוד טיפת שמן זית לכל קציצה.

7. לאפות בתנור עד שמזהיב משני הצדדים.

אפשרויות בצד:

סלט עגבניות, רוטב טחינה, רוטב יוגורט

בתיאבון!

 

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו [email protected] 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן