Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00

שתפו!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

מתכון: ריבת דובדבנים קלילה וטעימה!

בחורף אנחנו בהמתנה…

מהעץ אל הצלחת – הכי טעים והכי טרי

זה הולך בערך ככה, כל החורף – במיוחד בחורפים גשומים (שיש מעט מידי כאלה) אני שמחה מראש על הגשם, על הקור, ומתכננת מה אעשה בדובדבנים היפיפים שיבשילו לקראת הקיץ, כמה כיף יהיה לקטוף אותם, כמו כל שנה בעין זיוון, ויותר מזה, להכין מהם מטעמים, ריבה שתהפוך לעוגיות, בה הדובדבנים מתפקדים ממש כמעין סוכריות. המתכון קל מאוד ומתגמל, הבעיה שמן הריבה הזו יהיה לכם מאוד קשה להיגמל.

החומרים הדרושים:

500 גרם דובדבנים (לאחר שהוצאתם את הגרעינים)

200 גר' סוכר

1 שקיק סוכר וניל

מיץ מחצי לימון טרי

חצי כפית קינמון

1 ליבת תפוח עץ (רק המלבן עם הגרעינים שבו לאחר שחתכתם את התפוח ואכלתם אותו)

אין פרי יפה יותר ופוטוגני יותר מהדובדבן

אופן ההכנה:

  1. בסיר כבד להכניס את כל המרכיבים.
  2. להביא לרתיחה על אש בינונית.
  3. להחליש את הלהבה, ולבשל על להבה קטנה ומכסה סגור כ- 45 דקות.
  4. כשאתם מבחינים בהתקרשות הריבה (שימו טיפה ממנה על צלחת נקייה, העבירו את האצבע בתנועת משיכה באמצע השלולית ריבה, אם השביל שהותירה האצבע נשמר, הריבה התקרשה)
  5. להוציא את ליבת התפוח ולזרוק לפח.
  6. לקרר בטמפרטורת החדר.
  7. לצקת את הריבה לצנצנת מעוקרת (שהרתחתם) ולשמור בקירור.

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו [email protected] 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן