עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

מתכון: פשטידת פצפוצי אורז – קלה, מהירה ומפתיעה

פשטידת פצפוצי אורז – קלה, מהירה ומפתיעה: איש לא יזהה את חומר הגלם העיקרי כאן!

את חומרי הגלם של הפשטידה הזו איש אינו מצליח לנחש בשעה שהוא טועם ממנה וכאן טמון סוד הצלחתה. היא מטעה מאוד ונראית מושקעת. האמת היא שהיא מאוד מאוד קלה להכנה. פחות מ-10 דקות והיא צוללת אל התנור.

את פצפוצי האורז תוכלו למצוא בקלות בכל מרכול / סופר באריזה גדולה יחסית שתספיק לכם לכמה פשטידות. הם נשמרים לאורך זמן. רק הקפידו לסגור את האריזה היטב.

אפשר לגוון ולארגן אותה במקום בתבנית גדולה בתבניות שקעים מסיליקון, ואז מתקבלות מעין פשטידות קטנות ואישיות שכיף מאוד לאכול ולנשנש! שדכו לה סלט ירוק בצד והנה לכם יופי של ארוחת ערב במינימום מאמץ.

לאוכלים ללא גלוטן – זהו עוד סוג של פתרון. לאוכלים אורז בפסח – הנה לכם מתכון לארוחת ערב שאינה מצה!

 

פשטידת פצפוצים בתבנית משפחתית
פשטידת פצפוצים בתבנית משפחתית

החומרים הדרושים –

3 כוסות פיצפוצי אורז

2 גביעי קוטג'

100 גר' גבינה צהובה מגוררת

3 ביצים (גדולות XL)

2 כפות שטוחות אבקת מרק בצל (אפשר גם שבבי בצל)

1/4 כוס שמן קנולה

חצי כפית מלח

לעיטור מעל:

מעט אורגנו / זעטר יבש לעיטור מעל (אם רוצים) +מספר עגבניות שרי פרוסות לפרוסות (אם רוצים)

או (אפשר גם וגם…)

1 בצל פרוס לחצאי טבעות ומטוגן (אם רוצים)

 

אופן ההכנה

לערבב יחד את כל חומרי המלית וכמחצית מכמות הגבינה הצהובה.

לשטח בתבנית אחת גדולה משומנת או בתבנית שקעים משומנת לבחירתכם.

לחמם תנור ל 180 מעלות.

אפשרות: לפזר מעל: בצל מטוגן ומעליו גבנ"צ / פרוסות של עגבניות שרי, מעל אורגנו ומעל גבנ"צ – על פי טעמכם!

למי שאינו רוצה להוסיף בצל / עגבניות מעל, אפשר להסתפק בפיזור הגבינה הצהובה בלבד.

לאפות עד שמזהיב.

בתיאבון!

לעיון בערכים התזונתיים של פצפוצי האורז -לחץ כאן-

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

×
דילוג לתוכן