Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
0 0.00

שתפו!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp

מתכון: בצינה – מאפה זוקיני וקשקבל (יווני)

מרכיבים ים תיכוניים למאפה נהדר, קליל וטעים!

מכירים את הבניצה הבולגרית נכון? מתכון של בניצה אפשר למצוא כאן באתר. היא נפלאה. סיכול אותיות קטן ומתקבלת לנו בצינה שכנתה היווניה. לא תאמינו איזה פלא מתרחש כאשר משדכים כמה מרכיבים פשוטים: קמח, ביצים, זוקיני, וגבינה. משהו מקסים קורה בתנור, נו עם עוד כמה מרכיבים ממש קטנטנים, שימו לב:

זוקיני טריים ועדינים!.לגרר ולסחוט הייטב

החומרים הדרושים:

500 גר' זוקיני מגוררים וסחוטים הייטב

200 גר' גבינת פטה עיזים מעודנת (אני מחבבת את זו של צוריאל) מגוררת

2 ביצים

150 גר' קשקבל מגורר

100 מ"ל שמן קנולה (או זית)

250 גר' קמח

120 גר' חלב

 

לפיזור מעל: 50 גר' פרמז'ן

 

מבחוץ פריך ומתפצפץ ומבפנים רך ומנחם

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים היטב את כל המרכיבים. בכל פעם מוסיפים מרכיב אחד (יבש / רטוב לסירוגין).

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מרפדים תבנית פיירקס עגולה גדולה בנייר אפייה.

יוצקים את הפשטידה, מפזרים את הפרמזן מעל.

אופים עד שמזהיבה.

בתיאבון!

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו [email protected] 

מבטיחה לעוף עליכם!

0
0
המוצרים שלך
עגלת הקניות ריקה.
×
דילוג לתוכן