עם אוכל כזה טעים איך "פט" לא יהיה שמן?

שם הרשת טיפה מצחיק. אבל אחרי שאוכלים באחד הסניפים, הכל מתבהר… איך פט לא יהיה שמן? האוכל כאן ממש, אבל ממש – טעים. שמתי לב, שלאחרונה ירד שם התואר משם המסעדה והיא נקראת רק VINNI. אולי הוא רזה?
האמת שזו רשת, ואני ממעטת לסקר רשתות. אבל זו רשת כזו טובה – אמאל'ההההה!!! אם טרם הכרתם אותה, אתם יותר ממוזמנים. נתקלנו בה לראשונה דווקא בסניף שלהם ב"רגבה" סמוך לנהריה. תקשיבו, זה מקדש לפחממות מענגות מאין כמוהו.
הפיצות משגעות, הפסטות טריות, נפלאות, מגוונות – אין דברים כאלה. בכלל, התפריט מאוד מגוון: תמצאו כאן עוף, פירות ים, דגים, וכמובן כמובן בצקים מעולים. השירות מוקפד ביותר. המנות יוצאות בזריזות, המלצרים קשובים – וזה תקף לכל הסניפים בהם ביקרנו. קשובים אך לא מעיקים. בקיצור, אם חשקה נפשכם באיזו פסטה עסיסית או פיצה מעלפת – סלט רענן או מנת ירק ממכרת (כן, כן, הכרובית כאן היא בדיוק כזו) אז בואו, לא תצטערו.
הסניפים שלהם – (לפחות באלה שביקרנו) נגישים, זו רשת חדשה יחסית והיא עושה כבוד לכולם!!! כל הכבוד. התמוגגנו. שירותים, חניה, כניסה – הכל נגיש. אפילו תפריטים בברייל אם רק תבקשו. אנחנו גאים בכם. ומציינים אתכם לשבח.
זו מסעדה שברגע שתצאו ממנה, תחשבו – מתי תשובו… כי תמיד טעים כאן ופשוט כיף!
אתר הבית:
לכניסה לחץ כאן

