וסיפור שהיה כך היה…

סיפורה של לימוזין מתחיל בראשית שנות ה- 90, עם פגישתם של הבוקרים רמי גינת ואמיר טלמור, וההחלטה להקים במשותף חווה לגידול בקר משובח, על הגבעות המשקיפות על עמק יזרעאל.
לאחר זמן מה, החל להבשיל אצלם הרעיון, להקים אטליז שיוכל לספק בשר איכותי – מהעדר לצלחת וזאת במטרה לשנות את תרבות הבשר בישראל.
בשנת 1998, נפתח אטליז לימוזין ברמת ישי. האטליז מתמחה מאז ועד היום, ביישון בשר בקר מייצור מקומי, בתנאים טבעיים ואופטימליים ובאוויר פתוח.
האהבה וההבנה, הן בבשר והן באירוח, הניעה את רמי ואמיר לפתוח, בשנת 2002, לצד האטליז, מסעדת בשרים וכן קייטרינג לארועים, מתוך כוונה לשלב בין הקפדה מקסימלית על האיכות, לצד אווירה חמה ומשפחתית.
המסעדה, השוכנת בליבו של עמק יזרעאל, מציעה תפריט הבנוי על היכולת היחודית, להתבסס על חומרי הגלם טובים וטבעיים.
החוויה

המסעדה רחבת ידיים והומת אדם. לוקח כמה דקות להבין שהמקום היפה והמושקע הוא גדול משחשבתם. מלצרים מתרוצצים מכל עבר, ונוף נפלא של העמק נשקף מבין חלונותיו הגדולים של המקום.
הבשרים שהזמנו על כל צורות העשייה שלהם היו יוצאים מגדר הרגיל. אני אדגיש את פילה הבקר שנדגם מבחינתי בכל מסעדת בשרים ראויה והוא היה פשוט נ ה ד ר ! השירות היה סביר פלוס, בהתחשב בעובדה שהמסעדה הייתה מלאה עד אפס מקום. אם אתם בסביבה בחזרה מטיול בצפון או סתם הזדמנתם אל העמק, זהו בהחלט מקום ראוי לאכול בו. בהנחה שאתם אוהבי בשר כמובן.
אתר המסעדה
לכניסה לאתר המסעדה לחץ –כאן–
כתובת המסעדה
לימוזין, חורש האלונים 14, רמת ישי
נגישות
שירותי נכים – יש, שולחן נגיש – יש, חניה לרכב נכים רגיל – יש. לרכב גבוה אין.