עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

המלצה: מטרלו – עין זיוון רמת הגולן

החלום ומימושו

קישים שהם חלום!

"מטרלו" (Mattarello – מערוך באיטלקית) הוא פרי אפייתו של עדי פרץ, בן הקיבוץ, שהיה במשך שנים צלם אוכל, והחליט לעבור מהעדשה אל העדשים, או יותר נכון אל הבצקים. הוא התחיל בניסוי וטעייה באפייה, למד איך ומה לאפות מהאינטרנט, עד שהגיע למנת הדגל שלו – קרואסונים עם מילוי של כל מיני תוספות – מגבינת אמנטל, דרך מקושקשת פרמז'ן ועד סלמון מעושן וביצת עין ואפילו סרדינים.

 

 

מאפים משובחים ואנשים שמצביעים ברגליים

מאפים מתוקים ומלוחים בלתי נשכחים

אז כפי שהבנתם בצק הוא מה שהמערוך של עדי מרדד, וחוץ מקרואסונים תוכלו ליהנות במקום שבנה בעצמו וכולל שולחנות עץ מגניבים שצעירי האזור ממלאים בסופ"שים, גם מברוסקטות של פטריות וביצת עין או אבוקדו בעונה או טארטים של שקד ואגס או כרמל או בריוש של חמאה. קישים נפלאים וחלות מושלמות בסופי השבוע.

המקום צר מלהכיל את כל המבקשים להתארח בו. אגלה לכם סוד, לפעמים אני מוצאת תירוצים שונים ומשונים בכדי להגיע לרמת הגולן, אבל בסתר ליבי אני חפצה בעיקר בקוראסון מלא בכל טוב. אפשר לקחת גם חלק גדול מהדברים הביתה וזו נחמה גדולה.

בעתיד מקווה עדי לפתוח גם קומה שנייה במבנה הסורי הישן שבו שוכן כיום מטרלו, ובעבר היה מפעל של נעלי זיוונית או פשוט שכפכפים. הסביבה בה נמצא בית הקפה מקסימה. באוגוסט נעים כאן מאוד. זו כבר סיבה מספיק טובה להיכנס לרכב ולהתחיל בנסיעה. ואם אתם בסביבה, אז ברור שאתם חייבים ביקור!

כתובת:

מטרלו, עין זיוון

אתר הבית:

לכניסה לדף הפייסבוק לחץ כאן

נגישות:

המקום קטן מאוד, אינו מחויב בשירותי נכים, ואכן אלה נעדרים. הכניסה נגישה. אין חנית נכים מסומנת בקרבת מקום.

 

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

×
דילוג לתוכן