עוד תוצאות...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

שתפו!

המלצה: סוליקה (מעדניה) השף אבי ביטון

אחת המעדניות השוות שפגשתי!

לא לוותר על הכבד הקצוץ וסלט תפ"א והאיקרה!

אז האמת שנתקלתי בתמונות שאבי ביטון מעלה לאינסטגרם של מאכלים ממעדניית "סוליקה" סוליקה ע"ש סבתו ז"ל, הן היו מגרות ממש. כך שהבטחתי לעצמי לכבוש את היעד בקרוב.

וכך היה. הגענו ביום שישי אחד, קנינו ממיטב המאכלים יצאנו חמושים בסלים כבדים והתענגנו לנו על האוכל כל השישי שבת. הילדים אמרו שהאוכל מאוד טעים. גם אנחנו חשבנו כך. במיוחד אהבנו את הכבד הקצוץ (ממכר – זהירות) את האיקרה, ואת השניצלים (איך לא?) החלות שהם מביאים בשישי הן של מאפיית ויז'ניץ וכל מילה נוספת מיותרת. המפרום היה טוב וגם המוסקה… בטח שכחתי פה ושם את הלביבות הצמחוניות והקובה המטוגן. במקום תוכלו למצוא גם מבחר של גבינות, עופות בגריל, ועוד שלל הפתעות. בקיצור, לכו לטעום.

שפע של מאכלים טעימים לימים של פינוקים…

אבי ביטון היה שנים רבות השף של מסעדת אדורה. היום הוא שותף ברשת פיורי (שגם היא נסקרה כאן באתר), נראה לי שיש לו ידי זהב. קראתי שבשנה הקרובה הוא עומד לפתוח מסעדה נוספת. אם כך, בטוח יש למה לצפות.

כתובת המעדניה:

סוליקה – איינשטיין 7, תל אביב

 

אתר המעדנייה:

לביבות צמחוניות נפלאות בתוך פיתה עם סלט!

לכניסה לאתר המסעדה –לחץ כאן

 

נגישות:

החניה והדרך ממנה נגישות. לא מצאתי במקום שירותי נכים.

 

היו חברתיים וספרו לחברים: ביקרתם במסעדה מומלצת ואהבתם?

ניסיתם מתכון והתעלפתם? – שתפו בסטורי ותייגו אותנו limorbentzvi@ 

מבטיחה לעוף עליכם!

×
דילוג לתוכן